Nijburg Industry Group

Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

Het is onze missie om het binnenklimaat van de gebouwen waarin mensen verblijven gezond te maken. Hierbij houden we oog voor mens en milieu. Dit realiseren wij door te functioneren als adviserend bedrijf en door te leveren vanuit een ruim productassortiment en dienstenpakket. Wij geloven dat een optimaal binnenklimaat resulteert in betere prestaties van medewerkers en een verbeterde kwaliteit van leven voor gebruikers van gebouwen. Onze slogan is dan ook niet voor niets: Good Climate, Better Performance.

PARTNER DIE ONTZORGT

Familiebedrijf met eigen productie

​De Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever en adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

Binnen het speelveld van de luchtbehandeling en ventilatietechniek willen wij het onze doelgroep gemakkelijk maken om een gezond binnenklimaat te realiseren. Dat doen we door hen in het gehele proces, van keuze tot service, te ontzorgen en te faciliteren.