Betrouwbare partner

Solid Air is een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs en denkt mee met architecten. Door onze kennis, ons brede productassortiment en een aantrekkelijke prijsstelling dragen wij bij aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen, zowel nationaal als internationaal.

Maatwerk oplossingen

Door onze eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Dit geldt voor nieuwbouw, maar met name voor renovatieprojecten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude, bestaande gebouwen worden gerenoveerd tot moderne gebouwen, waar hoge eisen worden gesteld aan het binnenklimaat en de brandveiligheid. Juist dán komt het op onze vakkennis aan.

Innovatie: Scherp blijven met een oog voor de toekomst

Zonder innovatie tel je als bedrijf niet mee. Onze afdeling R&D is zich daarvan bewust en speelt in op de steeds wijzigende vraag uit de markt. Juist door nieuwe producten te ontwikkelen en onze bestaande producten steeds kritisch te blijven bekijken en waar nodig te verbeteren neemt Solid Air in Nederland een koppositie in als specialist in binnenklimaatoplossingen. Wij streven ernaar deze positie verder uit te bouwen in de rest van de EU.