Volumeregelaars

Bij een centrale luchtbehandelingsinstallatie in een gebouw kan de wens bestaan om per ruimte of per zone een naregeling toe te passen. Dat kan zijn omdat de belasting van de diverse ruimtes door oriëntatie of interne belasting zoveel van elkaar verschilt dat er ongewenste onderlinge temperatuurverschillen zullen optreden. Maar ook omdat de gebruiker vrijheid wil hebben in de keuze van de temperatuur in de ruimte. Daarnaast speelt energiebesparing en het optimaliseren van de luchtkwaliteit een belangrijke rol.

Met volumeregelaars kan de gewenste luchthoeveelheid in elk deel van het ventilatiesysteem worden ingeregeld, zowel als constant luchtvolume als variabel. De gevraagde luchthoeveelheid wordt fabrieksmatig ingesteld, zodat het u inregeltijd bespaart. Diverse modellen variabele volumeregelaars zijn ook uit te voeren als 3-in-1 oplossing met geluiddemper en naverwarmer.

Producten in deze categorie

Klik op een categorie of product om deze te openen

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan