Selectietools

Hier staan onze selectietools. Bij Solid Air zijn wij constant bezig om de gebruikerservaring te verbeteren. Daarom bieden wij u verschillende selectietools aan, zodat u doelgericht op zoek kunt gaan naar de juiste producten.

GEAVANCEERDE WEBAPPLICATIE

SA-Select

SA-Select is een geavanceerde webapplicatie die de selectie van onder andere producten uit de productgroepen Luchtbehandelingskasten, Geluiddempende componenten, Roosters, Brand- en rookwerende componenten en Inductie Units snel, makkelijk en betrouwbar maakt.

Deze webapplicatie beschikt over een overzichtelijke projectbeheer module en heeft te allen tijde de meest actuele informatie beschikbaar, zoals technische specificaties, documentatie en bestekteksten.

Ga naar SA-Select

SNEL DE JUISTE LUCHTBEHANDELINGSKAST

Snelselectietool Luchtbehandelingskast

Met de snelselectietool kunt u in een paar stappen de juiste luchtbehandelingskast voor uw project vinden. Hierdoor kunt u op ieder moment van de dag een klantspecifieke luchtbehandelingskast selecteren.

Op basis van onder andere gewenste luchthoeveelheid, opvoerhoogte of toepassing met de gewenste toepassingen en functies, wordt door de tool een luchtbehandelingskast geselecteerd. Hierop volgend kunt u de betreffende offerte opvragen.

Binnenkort beschikbaar!