Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten 

Voor de Oogheelkunde-afdeling van Ziekenhuis Nij Smellinghe werken Nijburg Klimaattechniek en Pranger-Rosier samen aan de levering en montage van luchtkanalen, appendages en roosters. De opdracht benadrukt het voordeel van de samenwerking tussen Pranger Rosier en Nijburg Klimaattechniek, dat eerder met succes verschillende projecten voor het ziekenhuis heeft uitgevoerd. 

Het Ziekenhuis Nij Smellinghe heeft specifieke eisen en wensen voor de Oogheelkunde-afdeling, en Pranger-Rosier, in samenwerking met Nijburg Klimaattechniek, begrijpt de complexiteit van werken in een ziekenhuisomgeving. Het voordeel van de bekendheid met de wensen en eisen van de eindgebruiker komt voort uit eerdere succesvolle samenwerkingen.

Werkzaamheden in een ziekenhuis vereisen een uiterst zorgvuldige aanpak, rekening houdend met specifieke logistieke en operationele uitdagingen. Pranger-Rosier en Nijburg Klimaattechniek begrijpen het belang van flexibiliteit in werktijden en logistiek, vooral bij het uitvoeren van bouwwerkzaamheden in een omgeving waar patiëntenzorg voorop staat. 

Pranger-Rosier en Nijburg Klimaattechniekzijn vastbesloten hoogwaardige resultaten te leveren, waarbij ze zich aanpassen aan de complexe en gevoelige omstandigheden van de Oogheelkunde-afdeling van Ziekenhuis Nij Smellinghe. 

Sector: Gezondheidszorg
Type: Renovatie
Locatie: Groningen

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden