Stadskantoor en Raadhuis te Heerlen

Renovatie en nieuwbouwproject Stadskantoor – Raadhuis te Heerlen

Voor de vernieuwing van het Stadskantoor en Raadhuis te Heerlen heeft Solid Air Climate Solutions diverse producten geleverd. Het oude pand van het Stadskantoor is gesloopt en daarvoor is een compact kantoor in oktober 2021 opgeleverd. Na de oplevering van het Stadskantoor is het monumentale Raadshuis gerenoveerd. De twee losstaande gebouwen zijn aan elkaar gekoppeld. De Heerlense binnenstad is een nieuw en bijzonder gebouw rijker.

Het nieuwe en moderne pand is voorzien van variabel volumeregelaars (VAV). Deze worden toegepast in het luchttransportsysteem om de luchthoeveelheid te kunnen variëren afhankelijk van de bezettingsvraag (bijvoorbeeld op basis van CO2 of temperatuur). Met dit ontwerp wordt op energie bespaard. De toegepaste Solid Air roosters zijn zowel geperforeerd als wervel roosters. Hiermee wordt de lucht tochtvrij ingeblazen met als resultaat een comfortabel binnenklimaat.

Daarnaast heeft Solid Air Climate Solutions ook buitenluchtroosters, naverwarmers, geluiddempers en brandkleppen mogen leveren.

Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen of producten? Wij helpen u graag verder via: contact@solid-air.nl of via +31 598 36 12 21

Wil u eerst onze producten bekijken? Dan verwijzen wij u graag naar onze productpagina.

Sector: Kantoren
Type: Renovatie
Locatie: Heerlen
Opdrachtgever: Gemeente Heerlen
Installateur: Homij Ittervoort

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden