Project Air te Rotterdam

Iedere Rotterdammer kent de Beursgallery. Aan de kop van de Koopgoot was hier jarenlang winkelketen V&D gevestigd, later nam Hudson’s Bay zijn intrek. Op dit moment wordt het pand volledig herontwikkeld tot gebouw AIR, een multifunctioneel pand met kantoren, winkels, parkeren, een fietsenstalling én nieuwe installaties. Installatiebedrijf A. de Jong is verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties. Solid Air Climate Solutions, onderdeel van de Nijburg Industry Group, levert alles op het gebied van luchtbehandeling.

Een mooi uitzicht, een goed werkklimaat, alle faciliteiten bij de hand en dat midden in het centrum van Rotterdam. Er worden steeds meer eisen gesteld aan kantoorruimtes. “Mensen werken de laatste jaren vaker thuis”, zegt De Groot. “Als werkgever wil je ervoor zorgen dat het aantrekkelijk wordt om naar kantoor te komen. Dat doe je niet alleen door een fijne werkplek te bieden, maar ook door te zorgen dat het comfort goed is.”

“Steeds meer huurders hebben duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel staan”, zegt De Groot. “En als je aan comfort denkt, kom je al snel uit bij een goed binnenklimaat. Via een multisensor kan op de open kantoorvloer per 3,60 meter de verlichting en temperatuur ingesteld worden. Als je hier werkt, krijg je een QR-code waarmee je in een portal de temperatuur van je werkplek kunt regelen.”

Onlangs verscheen er een interview in Installatietotaal over dit mooie project. Lees hier het hele artikel:

Sector: Kantoren
Type: Renovatie
Locatie: Rotterdam
Ontwikkelaar: Neoo
Architect: WOMO en D/Dock
Installateur: A. de Jong

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden