NHow Hotel Amsterdam RAI te Amsterdam

Met haar 650 kamers op 25 verdiepingen wordt het viersterrenhotel nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. Het unieke ontwerp is van de hand van het wereldberoemde Nederlandse architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Nhow Amsterdam RAI maakt deel uit van de nhow merkfamilie (NH Hotel Group) die bekend staat om haar disruptieve, exceptionele design- en lifestylehotels naar ontwerpen van beroemde architecten.

Een unieke hotelbeleving voor gasten met gastronomie van hoge kwaliteit wellness- en andere faciliteiten en diensten die deze bijzondere ervaring ondersteunen. Het hotel bevindt zich naast het RAI-complex in de driehoek tussen de Europaboulevard, de A10 en de RAI.

Het hotel is een nieuw sociaal en multicultureel ontmoetingspunt voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers. Voor meerdaagse congressen, beurzen en andere evenementen functioneert het nieuwe hotel als hoogwaardig ‘headquarter hotel’ op locatie voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren.  ​

Solid Air heeft opdracht gekregen om voor dit project variabel- en constant volumeregelaars, brandkleppen en roosters te leveren.

Sector: Hospitality
Type: Nieuwbouw
Locatie: Amsterdam
Installateur: Tecco Group & ISO Techniek Boomen

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden