Het Noordgebouw Utrecht

Het Noordgebouw Utrecht

Het Noordgebouw in Utrecht, de plek waar kantoren, wonen, retail, horeca en hotel op  èèn plek samenkomen, ook wel een multifunctioneel  gebouw genoemd. Dit alles op maar liefst een oppervlak van 23.000 m². Het concept achter het Noordgebouw sluit aan bij het zogeheten ‘Urban Hub’. Het gebouw bevindt zich op het stationsplein en is daarom het grootste openbaarvervoer knooppunt van Nederland.

Het in 2018 geleverde gebouw is voorzien van roosters, brandkleppen, vav’s, cav’s, geluiddempers, ventielen, vrijhangende inductunits. Voor dit nieuwbouwproject is Solid Air Climate Solutions ingeschakeld. Naast de geleverde producten is Solid Air Climate Solutions actief betrokken geweest met de selecties voor dit project. Het gebouw heeft een zeer industriële uitstraling met alle installaties in “het zicht”.

Bent u al bekend met onze selectietool SA-Select? Hiermee selecteert u snel, makkelijk en betrouwbaar uw benodigde geluiddempers, roosters en inductie units. Vraag direct een account aan via: selectietool.solid-air.nl.

 

Sector: Multifunctionele gebouwen
Type: Nieuwbouw
Locatie: Utrecht

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden