De Monarch te Den Haag

Het kantoor van het CAK in Den Haag heeft een renovatie ondergaan. Het gaat om een bestaand kantoorpand uit de jaren 60 in het Beatrixkwartier in Den Haag, De Monarch wordt het gebouw genoemd. Voor dit renovatie project heeft Solid Air Climate Solutions in 2011 de inductie units geleverd. Het pand is in 2011 volledig gestript en voorzien is van een nieuwe gevel, nieuwe ventilatie installatie en plafond inductie-units. Op dit moment wordt het pand aangepast om hybride werken te ondersteunen en kiest men opnieuw voor het plaatsen van onze inductie units de types 600/1500 in extravent uitvoering.

Het beste van water en lucht gecombineerd

In moderne gebouwen worden onze inductie units steeds vaker toegepast voor ventilatie en klimaatbeheersing. De Inductie units hebben een combinatie van water en lucht. De lucht draagt zorg voor de ventilatie en het water dient als transportmedium voor kou of warmte. Een belangrijk aspect van de inductie unit is het creëren van een gezonde leef en werkomgeving. Een belangrijk onderdeel voor het ontwikkelen van een prettige en veilige werkomgeving voor medewerkers van het CAK.

Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen of producten? Wij helpen u graag verder via: contact@solid-air.nl of via +31 598 36 12 21.

Eerst onze producten bekijken? Dan verwijzen wij u graag naar onze productpagina.

Sector: Kantoren
Type: Renovatie
Locatie: Den haag

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden