Brandweerkazerne te Drachten

DonkerVeenstra BV staat aan het roer van de revitalisering van de brandweerkazerne in Drachten, en heeft Solid Air, begin oktober, ingeschakeld voor het leveren en monteren van kanalen, appendages, en roosters. De coördinatie en transport van de appendages vallen onder de vakkundige verantwoordelijkheid van Nijburg Klimaattechniek BV, waarmee de Nijburg Industry Group als totaal een gestroomlijnde uitvoering garandeert. 

Met de werkzaamheden verdeeld over twee fasen, waarvan de eerste fase reeds in november van start gaat, toont DonkerVeenstra BV zich als een dynamisch bedrijf, dat onlangs zijn vijfjarig jubileum vierde. De klant legt de nadruk op ontzorging in de uitvoering, waarvoor de ervaring van Nijburg Klimaattechniek BV is ingeschakeld. 

De revitalisering van de brandweerkazerne is een project in samenwerking met BDG Architecten, waarbij de focus ligt op het nieuw leven inblazen van de bestaande faciliteit. Deze strategische aanpak en samenwerking beloven niet alleen een verbetering van de operationele functionaliteit, maar ook een esthetische upgrade. 

De voordelen van deze samenwerking zijn duidelijk. Door de combinatie van ervaring en expertise van DonkerVeenstra BV en Solid Air worden niet alleen hoogwaardige materialen geleverd en gemonteerd, maar wordt de klant ook volledig ontzorgd. De coördinatie met Nijburg Klimaattechniek BV voegt een extra laag van efficiëntie toe aan het project, terwijl de fasering ervoor zorgt dat het proces gestructureerd en beheersbaar verloopt. 

De vernieuwde brandweerkazerne in Drachten belooft niet alleen een technologische upgrade, maar ook een vlekkeloze uitvoering die de klantgerichtheid en professionele aanpak van DonkerVeenstra BV en Nijburg Klimaattechniek BV weerspiegelt. 

Sector: Gezondheidszorg
Type: Transformatie
Locatie: Groningen

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@solid-air.nl
+31 598 361 221

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden