Verkoop binnendienst stelt zich voor

Nijburg Industry Group - 9 April 2020

Wekelijks, zo niet dagelijks, heeft u contact met onze collega’s van de verkoop binnendienst. Ze staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen. Maar wie zijn deze collega's eigenlijk? We willen onze verkoop binnendienst graag aan u voorstellen!

Robin Huizinga, Dirk Breukelman en Thijs Hallegraeff zijn werkzaam op de verkoop binnendienst van Solid Air Climate Solutions. Samen met de "bekende" gezichten Robert Zonneveld, Henk de Groot en Alfred van Beusichem zijn zij te bereiken voor al uw vragen inzake onze Solid Air producten en projecten.

Bertel Tuitman, Heidy Hoeksema, Mariët Tack-Boonman en Martijn Bos zijn werkzaam op de verkoop binnendienst van Velu. Samen met Daniël Nijburg, Addy van den Bosch en Martijn Kloth helpen ze u graag met het organiseren van een account voor onze webshop (waar ook Solid Air producten te bestellen zijn) en helpen ze u bij vraagstukken over nieuwbouw of renovatie projecten.

Wilt u weten wie uw contactpersoon is? Klik dan op onderstaande kaart om per rayon te zien welk emailadres geldt.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan