Van buitenrooster met plenum tot complete installatie

Nijburg Industry Group - 28 October 2020

In Leiderdorp worden op de plek van de voormalige basisschool de Driemaster twee nieuwe appartementencomplexen gebouwd. Installatiebedrijf Comfort Partners heeft van hoofduitvoerder Ballast Nedam opdracht gekregen voor het verzorgen van de complete installaties in beide appartementencomplexen.

De relatie met Velu en andere bedrijven binnen de Nijburg Industry Group gaat al jaren terug. Met name het hebben van één aanspreekpunt voor het gehele project en het feit dat Comfort Partners totaal ontzorgt wordt, heeft ervoor gezorgd dat beide partijen weer zijn gaan samenwerken.

Onlangs verscheen er in InstallatieTotaal een interview met Comfort Partners en Nijburg Industry Group. Lees het gehele interview hier!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan