Luchtbehandelingskast voor zwembaden

Solid Air - 1 februari 2018

In zwembaden, waar de omgeving zich kenmerkt door een hoge luchtvochtigheid, is een traditioneel ontvochtigingssysteem alleen niet genoeg om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Voor een optimaal resultaat in elk seizoen is een systeem nodig dat ontvochtigt, ventileert en de temperatuur regelt. De ProkPool van Solid Air biedt hierbij uitkomst!

De ProkPool doet precies wat er van hem verwacht wordt: het realiseren van een hoge ontvochtiging in de winter, wanneer condensatie vaak een probleem is en zorgen voor koeling in de zomer. Het compacte design, het Plug & Play concept en de volledig geïntegreerde regeling maken de ProkPool, naast zwembaden, ook geschikt voor kleinere hotels, wellness centra, sauna’s en luxe woningbouw.

Bezoek ons op de VSK (11.C074) en zie de ProkPool real life.