Stralingsenergie, geleiding, convectie en inductie in één systeem

Solid Air klimaatplafonds - 14 January 2018

In gebouwen zijn klimaatinstallaties onontbeerlijk voor een optimaal binnenklimaat. “De lucht waarin mensen zich bevinden, alles wat zij in- en uitademen, de hoeveelheid warmte en koude die op elk moment wordt toegevoegd… het is allemaal bepalend voor het comfort, de gezondheid en de prestaties van mensen”, weet Ben van Ruiten, hoofd techniek bij Solid Air Climate Solutions, producent van geavanceerde en duurzame binnenklimaatoplossingen. “Ons innovatieve hybride klimaatplafondeiland (HESA) gooit hierbij hoge ogen. Door verwarming, koeling en ventilatie op maat in één systeem te combineren namelijk, wordt een aangenaam binnenklimaat voor iedere gebruiker gecreëerd.”

Lees hier het volledige interview in Installatie en Bouw.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan