Project Strijp-t: ideëen worden werkelijkheid

Solid Air - 16 januari 2018

Strijp-t wordt het nieuwe ontwikkelgebied van Eindhoven. Twee gebouwen kenmerken dit gebied, de energiecentrale en gebouw TQ. Gebouw TQ is met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak het grootste gebouw van het gebied. De voormalige Philips fabriek wordt gerenoveerd tot een groot kantoorpand, dat ruimte biedt voor verschillende innovatieve bedrijven die samen een community vormen.

Solid Air Climate Solutions levert, de komende twee jaren, in opdracht van Van Hout Adviseurs en Installateurs circa 1.000 actieve convectoren, type OKNV. De gepatenteerde vrijhangende convector OKNV is een actieve hoge capaciteit convector en wordt toegepast in gebouwen waar geen verlaagde plafonds worden toegepast. Dit type is uitermate geschikt voor renovatieprojecten Door het fraaie vleugelvormige design wordt dit type convectoren vaak toegepast bij projecten waarbij er sprake is van veel zichtwerk.

Meer weten over onze actieve convectoren? Klik hier!

Bron foto's: Strijp-t