Nieuw! Solid Air introduceert webbased selectietool SA-Select

Solid Air - 30 januari 2018

Vanaf heden heeft Solid Air een nieuwe selectietool onder een bekende naam: SA-Select. SA-Select maakt het voor installateurs, adviesbureaus en architecten mogelijk om snel, eenvoudig en betrouwbaar producten te selecteren en specifieke projecten te beheren.

SA-Select is een geavanceerde webapplicatie die de selectie van onder andere producten uit de productgroepen Luchtbehandelingskasten, Geluiddempende componenten, Roosters, Brand- en rookwerende componenten en Actieve en passieve convectoren snel, makkelijk en betrouwbaar maakt.

Deze webapplicatie heeft te allen tijde de meest actuele informatie beschikbaar, zoals technische specificaties, documentatie en bestekteksten.

Klik hier en start direct met SA-Select!