Luchtbehandelingskasten voor brouwerij BrewDog in Schotland

Solid Air - 16 August 2017

De Schotse ambachtelijke bierbrouwerij BrewDog start een nieuwe zelfstandige brouwfaciliteit. De nieuwe faciliteit is een uitbreiding van BrewDog's hoofdkantoor dat gevestigd is in Ellon, 17 kilometer ten noorden van Aberdeen. Solid Air Climate Solutions levert hier twee luchtbehandelingskasten.

Eén luchtbehandelingskast met een debiet van 34.000 m³/h is voor de “sour beer” productie en is onder andere uitgevoerd met een HEPA absoluut filter (klasse H13) en een compleet geïntegreerde regeling.

De andere luchtbehandelingskast is geleverd in een speciale (explosieveilige) ATEX Ex II 3G IIB -T3 uitvoering met een debiet van 12.000 m³/h. Ook de geïntegreerde regeling voor deze luchtbehandelingskast is in de speciale ATEX uitvoering geleverd.

Meer weten over onze mogelijkheden? Klik hier!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan