Solid Air Climate Solutions actief op Curaçao

Solid Air - 7 July 2017

In Nederland neemt Solid Air Climate Solutions al jaren een toppositie in als specialist in binnenklimaatoplossingen. Wij streven ernaar deze positie internationaal verder uit te bouwen. Onlangs hebben we opdrachten voor twee mooie projecten op Curaçao mogen ontvangen.

NOBO Ziekenhuis Otrobando

Voor het NOBO ziekenhuis Otrobando op Curaçao levert Solid Air klimaatplafonds. Het betreft de afdelingen Intensive Care en Hart- en Vaatziekten. We doen dit in opdracht van Ballast Nedam. De ambitie bij de bouw van het ziekenhuis is het realiseren van duurzame en innovatieve oplossingen die zorgen voor een betere leefomgeving. Solid Air is trots hier een bijdrage aan te mogen leveren. Meer weten over onze mogelijkheden betreffende klimaatplafonds? Klik hier!

Banco di Caribe

Voor de Banco di Caribe in Willemstad heeft Solid Air vijf upflow luchtbehandelingskasten inclusief veldcomponenten geleverd. Het hoofdkantoor van de bank is onlangs totaal gerenoveerd. De luchtbehandelingskasten variëren in luchtdebiet, van 4.000 m³/h tot 12.000 m³/h. Meer weten over onze mogelijkheden betreffende luchtbehandelingskasten? Klik hier!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan