Nieuwste innovatie Solid Air Klimaatplafonds

Solid Air klimaatplafonds - 28 February 2017

In Nederland zal de bouwindustrie zich steeds verder toeleggen op energiebesparing, kwaliteitsverbetering, efficiency en hergebruik. Dat geldt ook voor de klimatiseringsbranche. Solid Air KIimaatplafonds heeft hiervoor een innovatieve oplossing ontwikkeld in de vorm van hybride klimaatplafondeilanden.

Met hybride klimaatplafondeilanden spelen we in op de toenemende trend om gebruik te maken van de basisconstructie van het gebouw als onderdeel van het klimaatsysteem. Wilt u meer weten over deze nieuwste innovatie van Solid Air Klimaatplafonds? Kijk dan zondag 5 maart aanstaande om 09.55 op RTL7 naar ‘Ondernemend Nederland’.

Klik hier voor een sneak preview.


Project Utrecht

Solid Air Klimaatplafonds is verbonden aan een groot project in Utrecht, waar wordt gewerkt aan de duurzame herontwikkeling van een groot kantoorgebouw. Het betreft een combinatie van sloop, renovatie en uitbreiding van het gebouw.

Uitgangspunt is te behouden wat goed is zoals de fundering en betonconstructie en dit ook te benutten voor het nieuwe klimaatsysteem.

 

Solid Air levert innovatieve oplossingen op het gebied van binnenklimaat en luchttechniek. Van de levering van componenten tot de realisatie van totaalprojecten en levert daarmee een belangrijke aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat. Solid Air Klimaatplafonds is onderdeel van de Nijburg Industry Group.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan