Innovatie van Solid Air: Compact brandkleppen

Solid Air - 24 November 2016

Solid Air Climate Solutions levert een compleet programma Europese brandkleppen, allen getest en geclassificeerd volgens EN 13662 en EN 135013 en CE gecertificeerd volgens EN 15650 : 2010. De vlambestendigheid, thermische isolatie en rookbestendigheid zijn, afhankelijk van type en inbouwsituatie, tot en met 180 minuten gecertificeerd.

Speciaal voor gebruik in kleinere kanalen heeft Solid Air Climate Solutions brandkleppen ontwikkeld met een meer compacte bediening. Gecertificeerd en in verschillende maten. Zowel rechthoekig als rond, die ook buiten de wand kunnen worden gemonteerd.

Meer informatie?

Bel één van onze adviseurs voor meer informatie of maak een afspraak voor bezoek op uw locatie.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan