Locatie Westerbroek hoofdkantoor Nijburg Industry Group

Locatie Westerbroek hoofdkantoor Nijburg Industry Group

Per 1 juni zal in Westerbroek, nabij Groningen, het hoofdkantoor gevestigd zijn voor de gehele Nijburg Industry Group. Dit betekent concreet dat de verkoopvestiging in Amsterdam van Solid Air Climate Solutions zal verhuizen naar de Scheepswervenweg in Westerbroek.

Reden voor deze beslissing is de ambitieuze groeidoelstelling van de groep. Nijburg Industry Group mag zich één van de koplopers in de branche noemen, en heeft voor de komende jaren volop ambities op het gebied van digitalisering en professionalisering.

Op het gebied van digitalisering hebben we op de VSK, die afgelopen februari plaats heeft gevonden in Utrecht, onze vernieuwde selectietool SA-Select geïntroduceerd met haar – voor de markt – unieke projectenlijst. Daarnaast heeft u kunnen kennismaken met onze nieuwe app die het digitaal bestellen voor de klant nog makkelijker maakt. Tevens is het mogelijk om een virtuele tour door onze fabriek te maken en kunt u uw eigen luchtbehandelingskast selecteren met de AR app. Enige tijd geleden hebben we onze eigen ontwikkelde BIM expert modellen met succes in de markt gezet en willen we dit vanuit Westerbroek verder uitrollen.

Om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen die spelen in de markt en om voorop te kunnen blijven lopen hebben we onze organisatieprocessen in kaart gebracht en efficiënter gemaakt. Zo hebben we anderhalf jaar geleden een start gemaakt met de centralisatie van bedrijfsprocessen door alle stafafdelingen naar Westerbroek te verhuizen. Per 1 juni 2020 volgt de verkoopafdeling van Solid Air Climate Solutions Amsterdam.

Wij zijn ervan overtuigd dat we u met deze wijziging nog beter kunnen ontzorgen en we zien dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst! U kunt ons bereiken via de voor u bekende e-mailadressen of via telefoonnummer +31 598 36 12 21.