VSK 2020

Van
4 februari 2020
Tot
7 februari 2020
Tijden
Zie programma
Duur
4 Dagen
Locatie
Jaarbeurs
Website
Open website
Over 53 dagen

Van 4 t/m 7 februari 2020 is het weer zover, dan is Jaarbeurs in Utrecht het decor van de Nederlandse installatiesector tijdens VSK 2020. Voor deze editie is het thema " Midden in de toekomst". Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Tijdens VSK 2020 worden alle noviteiten en ontwikkelingen in de installatiebranche getoond. U krijgt antwoord op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs.

Nijburg Industry Group staat 4 t/m 7 februari op de VSK 2020. U vindt ons in hal 11, nummer C074. Nijburg Industry Group wil als totaalleverancier een bijdrage leveren aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen”. Onze groep wordt gevormd door de dochterbedrijven: Solid Air Climate Solutions, Solid Air Klimaatplafonds, Solid Air International, Velu, Nijburg Klimaattechniek en onze eigen fabriek, Nijburg Products. De sterke synergie tussen de verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme maakt dat Nijburg Industry Group als een betrouwbare, sterke partner wordt gezien op het gebied van lucht- en klimaattechniek. Zowel bij nieuwbouw, als bij renovatieprojecten. Nationaal en internationaal.

Tijdens de VSK 2020 zullen all noviteiten en duurzame innovaties van de gehele groep zichtbaar zijn. Wij zien u graag op onze stand. 

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan door te klikken op onderstaande banner.

Uw gegevens
Contactgegevens
Gegevens bewaren

Een wachtwoord invoeren is niet verplicht, maar als u deze invoert bewaren wij uw gegevens en kunt u zich een volgende keer na inloggen eenvoudig inschrijven en afmelden voor één of meerdere evenementen.

Typ uw gewenste wachtwoord in. Het wachtwoord dient uit minimaal 6 karakters te bestaan.

Typ ter controle uw wachtwoord nogmaals in.
Hoe werkt het?

U ontvangt na registratie een email met daarin een bevestigingslink. U dient op deze bevestigingslink te klikken om uw registratie te bevestigen.

Alle velden met een * zijn verplicht.