Webinar Renovatie en Transformatie

Wanneer
10 December 2020
tijden
11:55 - 12:30 uur
Locatie
Online
Website
Open website
Over -40 dagen

Njiburg Industry Group neemt donderdag 10 december deel aan het Webinar Renovatie & Transformatie, georganiseerd door Duurzaam Gebouwd. Technisch adviseur, Martin Timmermans, neemt u mee in de wereld "van lege gebouwen naar comfortabele woningen". Het webinar is van 11:55 uur tot 12:30 uur. Aanmelden kan hier

Het woningtekort in Nederland blijft de komende jaren toenemen, zo is de verwachting. Het huidige tekort van 315.000 woningen zal waarschijnlijk nog verder oplopen naar 419.000 in 2025. Naast steeds striktere wetgeving wordt ook het vinden van betaalbare bouwgrond steeds lastiger. Tegelijkertijd neemt de bezetting van kantoren af. Door Covid-19 zijn veel kantoren “leeg” doordat we meer thuiswerken en naar verwachting zet deze trend zich voort. Het transformeren van bestaande gebouwen naar woningen wordt dan ook steeds interessanter. Afgelopen jaar (2019) werden in totaal ca. 71.500 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 12.500 door transformatie van bestaande gebouwen (kantoren, scholen en winkels). Het realiseren van een aangenaam leefklimaat in woningen binnen een getransformeerd gebouw is een andere uitdaging dan bij reguliere nieuwbouw. Doordat gewerkt wordt binnen bestaande constructies wordt meestal een groter beroep op de creativiteit gedaan, maar kunnen vaak nieuwe en andere ideeën meer ruimte krijgen.

Nijburg Industry Group heeft alles in huis om aan deze projecten een goede invulling te (helpen) geven. Wij nemen u tijdens het webinar mee aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Direct aanmelden

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan