Inspirerende sessie over gezond wonen samen met RWLP Oost Groningen 

Inspirerende sessie over gezond wonen samen met RWLP Oost Groningen 

Op 24 januari 2024 kwamen onze deskundigen Marcel Loer en Albert Norder samen met 10 adviseurs van RWLP Oost Groningen (Regionaal Woon- en Leefbaarheidsplan) om waardevolle inzichten te delen tijdens een inspirerende sessie op ons kantoor. De sessie draaide om het belang van ventilatie voor gezonde en duurzame woonomgevingen, en het was geweldig om te zien hoe betrokken de adviseurs van RWLP Oost Groningen waren. 

Het RWLP Oost Groningen vormt tegenwoordig een samenwerking tussen de gemeenten in Oost-Groningen, de provincie en een uitvoerend programmabureau. Ze richten zich op gebiedsgerichte verbeteringen in diverse gemeente zoals Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerwolde, Midden-Groningen en Oldambt. Daarnaast ondersteunen ze inwoners o.a. bij het verduurzamen van hun woningen via Jouwbespaarcoach.com. Kijk voor meer informatie op de website van het RWLP Oost Groningen. 

We willen onze dank uitspreken aan de adviseurs van RWLP Oost Groningen voor hun actieve betrokkenheid tijdens deze leuke ochtend. Samen zetten we stappen naar een gezonde en duurzame leefomgeving. 

Binnen de Nijburg Industry Group organiseren we geregeld inspirerende relatiedagen, waar kennisdeling centraal staat. Deze bijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats. Houd onze agenda in de gaten voor de meest actuele data en mis deze waardevolle evenementen niet!