Efficiënt luchttechnische producten selecteren met de online tool van Solid Air

Efficiënt luchttechnische producten selecteren met de online tool van Solid Air

Het kiezen van de juiste luchttechnische producten voor uw project kan een uitdaging zijn. Om het selecteren van de juiste producten makkelijker te maken hebben we SA-Select ontwikkeld. Met deze geavanceerde online selectietool wordt het selecteren van het juiste product voor uw specifieke behoeften een stuk eenvoudiger. Met de ‘Multi-select’ selectiemodule en geavanceerde projectmodule met ‘Dynamische indeling’ maakt en beheert u eenvoudig de gemaakte selecties. Selecties kunnen direct in de projectlijst aangepast worden, de selectiegegevens worden dan meteen opnieuw berekend. Met de export module kunt u de projectselectie per productgroep of in zijn geheel exporteren en doorsturen voor een offerte of bestelling. SA-Select maakt het selectie-, offerte- en bestelproces een stuk efficiënter.

Gebruik geavanceerde Multi-select filterfuncties

De SA-select tool kunt u online gebruiken bij het selecteren van luchttechnische producten die het beste passen bij uw project. Alles wat voorheen in het A5-boekje stond is nu online te vinden en daardoor altijd up-to-date. U kunt online door het uitgebreide productassortiment van Solid Air bladeren en met de geavanceerde Multi-select filterfuncties producten onderling vergelijken en zo het meest geschikte product vinden op basis van specifieke projecteisen. Het biedt niet alleen de flexibiliteit om de juiste producten te kiezen, maar u bespaart hiermee ook kostbare tijd en middelen. Eenmaal uw producten geselecteerd, kunt u de projectselectie makkelijk versturen naar uw contactpersoon van Solid Air.

Voor beginners en ervaren professionals

De selectie tool is ontworpen met zowel beginners als ervaren professionals in gedachten. Door de uitgebreide filteropties is de tool onmisbaar voor engineers, architecten en projectmanagers betrokken bij het HVAC-ontwerp. U kunt eenvoudig en snel vinden wat u zoekt.
De voordelen van het gebruik:

  • Tijdsbesparing: Met de SA-select tool bespaart u veel tijd door het automatisch selecteren van het juiste product. U bespaart waardevolle tijd die elders in uw project kan worden geïnvesteerd.
  • Overzichtelijk: Met de ‘Dynamische indeling’ van de projectlijst behoudt u het overzicht van gemaakte selecties. Velden voor positie informatie zoals bouwdeel, verdieping, positie en referentie informatie geven u de mogelijkheid de producten te laten stickeren met deze informatie. Zo behoudt u ook op de bouw het overzicht. 
  • Nauwkeurigheid: De uitgebreide technische gegevens met bijbehorende filteropties zorgen voor uiterste nauwkeurigheid bij de product selectie.
  • Efficiëntie: Het ‘Multi-select’ filter maakt snelle vergelijking van productselecties mogelijk, dit leidt tot snellere besluitvorming en verbeterde efficiëntie.
  • Altijd up to date productinformatie: Door de slimme koppeling van systemen bladert u altijd door de laatste technische informatie van onze producten.

Maak een gratis account aan

Om gebruik te maken van SA-select hoeft u alleen maar een account aan te maken. Dat kan via deze link

Meer weten over hoe u deze tool kunt gebruiken? Bekijk deze video of plan een afspraak in met uw contactpersoon van Solid Air. We lopen graag met u door de tool en geven u daarbij graag allerlei handige tips die het selectieproces nog eenvoudiger maken.  Mocht u meer advies willen voor uw specifieke project, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via +31 598 36 12 21 of via contact@solid-air.nl.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van productontwikkelingen? Schrijf u dan via deze link in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.