Meer software

Geluiddemper selectieprogramma SA-Select

SA-Select is beschikbaar voor installateurs en kan worden gedownload op deze pagina. Voordat u het programma kunt downloaden dient u uw gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen en updates in SA-Select. Na het invullen van uw gegevens ontvangt een email met daarin een link waar u SA-Select kunt downloaden.

Download SA-Select

SA-Select downloaden

Updates van SA-Select

Met enige regelmaat zullen nieuwe versies van SA-Select beschikbaar worden gesteld. De meest recente versie is SA-Select 1.02-02. Indien uw versienummer afwijkt van dit versienummer, dan adviseren wij u de nieuwe versie te installeren zodat u gebruikt maakt van de meest actuele gegevens.

Nieuw in SA-Select 1.02-02

  • Projectbeheer: selecteer een geluiddemper, sla de selectie op in een project en pas deze eventueel in een later stadium weer aan.
  • Sneller selecteren door geavanceerde filtermogelijkheden.
  • Importeren en exporteren van projecten voor een verbeterde ondersteuning van uw Solid Air verkoopteam.

Let op!
Als u een projectselectie aanbiedt zullen wij deze automatisch importeren in de meest recente SA-Select versie en hiermee de definitieve selectiegegevens berekenen. Hierdoor kan er een verschil ontstaan tussen door u aangeboden selectiegegevens en de door ons gebruikte gegevens.

Installatie instructies

  • SA-Select 1.02-02 kan geïnstalleerd worden op een computer waar SA-Select versie 1.01-01 reeds is geïnstalleerd.
  • Na installatie beschikt u over twee versies van SA-Select die u naast elkaar kunt gebruiken.
  • Projectselecties die in versie 1.01-01 onder handen zijn kunt u, per project, exporteren in databaseformaat en importeren in versie 1.02-02.
  • Bij het importeren worden alleen de gegevens uit de database geïmporteerd, de met versie 1.01-01 gemaakte PDF bestanden blijven op de voormalige bestandslokaties staan.  
  • Na het importeren in de nieuwe versie kunt u verder werken met de projectselectie.