De BIM Expert Modellen van Solid Air

Vaak wordt er voor het maken van BIM modellen een oplossing gebruikt waarbij een apart softwarepakket moet worden gebruikt of waarvoor een internetverbinding nodig is. Wij bieden een oplossing in standaard Revit; zonder trucjes, zonder app: de BIM Expert Modellen.

Naast het feit dat we gebruik maken van standaard Revit heeft het gebruik van onze BIM Expert Modellen nog een voordeel voor u! Zo hebben we naast de standaard variabelen als luchthoeveelheid en drukverlies extra variabelen zoals prijsinformatie, geluid, vermogen en worp toegevoegd. Daarnaast worden er per rooster tags, schedules en handleidingen meegeleverd, zodat wij u tijd besparen en de kans op fouten reduceren.

Voor wie zijn onze BIM Expert Modellen?

  • Adviseurs, die op voorhand kunnen inschatten wat ze nodig hebben.
  • Engineers, die graag willen weten wat de gevolgen van hun keuzes zijn.
  • Modelleurs, die niet voor iedere kleine wijziging weer opnieuw willen beginnen met het maken van berekeningen.

BIM Expert Modellen en SA-Select

Onze BIM Expert Modellen gebruiken dezelfde criteria als onze selectietool SA-Select en genereren uiteraard dezelfde uitkomsten. Wat de BIM Expert Modellen extra bieden zijn het aanbieden van alle niet-standaard varianten in het model: Wilt u een verlaagd plenum of ovale aansluiting? Wilt u een rooster in een afwijkende kleur? Met de BIM Expert Modellen is dit geen probleem!

Downloads

Roosters Totaal

Download bestanden

Geperforeerde roosters

Download bestanden

Wervelroosters

Download bestanden

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan