Nieuwbouw sportcentrum Tolhuispark Dokkum

Velu Klimaattechnische Groothandel - 3 augustus 2017
_

In Dokkum wordt een nieuwe sporthal gerealiseerd die de oude sporthal ''Trimmer'' vervangt. Dit nieuwe sportcentrum genaamd Tolhuispark wordt tegen het bestaande zwembad Tolhuisbad gebouwd. Zo kunnen sporters en toeschouwers van het nieuwe sportcentrum ook gebruikmaken van de horeca van het Tolhuisbad. Damstra uit Driesum installeert hier het volledige ventilatiesysteem welke door Velu geleverd wordt.

Het complete ventilatiesysteem bestaande uit 4 luchtbehandelingskasten van Solid Air Climate Solutions, rechthoekig en rond kanalensysteem en de roosters worden gefaseerd uitgeleverd. De luchtbehandelingskasten zullen zeer binnenkort geleverd worden en op het dak worden gehesen. Een prachtig project en Velu is trots dit samen met Damstra te mogen uitvoeren!