Luchtverdeeltechniek diverse producten
Buizen luchtverdeeltechniek
Rooster Luchtverdeeltechniek
Toepassing luchtverdeeltechniek

Luchtverdeeltechniek

De productgroep Luchtverdeeltechniek ontwikkelt, produceert en levert technisch hoogwaardige producten op het gebied van luchtverdeeltechniek en componenten daarvoor. Daarnaast adviseren wij over klimaatoplossingen. Onze fabrieken hebben eigen engineeringafdelingen, die samen met de klant specifieke oplossingen en producten kunnen ontwikkelen. Hoe complex uw vraag ook is, wij bedenken er graag het antwoord op.

De producten van Solid Air onderscheiden zich in energiebesparende prestaties, dankzij efficiënt warmte-/koude transport, lage temperatuurverwarming, hogere lekdichtheidsklassen en het gebruik van duurzame materialen. En uiteraard zijn al onze producten gecertificeerd volgens diverse nationale en internationale normen.

Binnen de productgroep Luchtverdeeltechniek zijn diverse selectietools aanwezig om snel en zorgvuldig de juiste verdeeltechniekcomponenten of geluidsdempers te selecteren. Ook is een uitgebreide BIM bibliotheek beschikbaar. Dankzij onze eigen productie- en testfaciliteiten kunnen we snel en flexibel zijn in het leveren van een groot assortiment hoogwaardige koelconvectoren, roosters, variabele volumeregelaars, regelkleppen en andere luchttechnische producten.

Meer informatie