Luchtbehandelingskast
Luchtbehandelingskast Framework

Luchtbehandelingskasten

Bij de productgroep Luchtbehandeling kunt u terecht voor modulaire luchtbehandelingskasten op maat, al of niet met generatieve WTW of met WTW op basis van adiabatische koeling. Naast een verscheidenheid aan modulaire luchtbehandelingskasten met aparte regeling is in de markt steeds meer behoefte ontstaan aan een meer compacte, geïntegreerde oplossing. Daarom hebben wij de Aeolus ontwikkeld; de enige compacte HR WTW-unit die werkelijk compleet en geheel stekkerklaar wordt geleverd.

Daarnaast staan de ontwikkelingen in de meer traditionele modulaire luchtbehandelingskasten ook niet stil. Topprestaties in warmteterugwinning worden bereikt met onze luchtbehandelingskasten met regeneratieve WTW of met WTW op basis van adiabatische koeling. Tenslotte leveren we systemen met ontvochtigingstechniek, speciaal voor zwembaden.

  • Aeolus 
  • WTW-units
  • Systemen voor zwembaden

Bij Solid Air is ieder apparaat uniek, simpelweg omdat iedere situatie dat ook is. Immers, elk gebouw kent andere eisen op het gebied van klimaatbeheersing. Of het nu gaat om scholen, zwembaden, productieruimtes, kantoren of wat ook; elke situatie vraagt om een maatwerk oplossing.