Luchtbehandelingsproducten

Grote range in compacte HR WTW luchtbehandelingskasten

Bij Solid Air Climate Solutions kunt u terecht voor modulaire luchtbehandelingskasten op maat, al of niet met regeneratieve WTW of met WTW op basis van adiabatische koeling. Naast een verscheidenheid aan modulaire luchtbehandelingskasten met aparte regeling bieden wij ook meer compacte, geïntegreerde oplossingen en leveren we ook systemen met ontvochtigingstechniek, speciaal voor zwembaden.

Ons assortiment luchtbehandelingskasten

Aeolus®

De Aeolus speelt in op de behoefte vanuit de markt naar een meer compacte, geïntegreerde oplossing en is daarmee de enige compacte HR WTW-unit die werkelijk compleet én geheel stekkerklaar wordt geleverd. Hiermee ontzorgen wij de installateur nog meer en voldoen wij werkelijk aan de belofte van de term ‘plug and play’!

Meer  weten over de Aeolus

Aeolus® CPL-C

Wanneer de ruimte vraagt om lokale en nog meer compacte oplossing, dan is de Aeolus CPL-C het antwoord. Deze plafonduitvoering is zeer geschikt voor toepassing in het Frisse Scholen concept en kinderdagverblijven.

Meer weten over de CPL-C

Modul

Voor modulaire luchtbehandelingskasten op maat met luchtdebieten tot 190.000 m3/h biedt Solid Air de Modul. De Modul is flexibel in toepassing en gebruik, kent vele opstellingsmogelijkheden en heeft een keur aan accessoires en opties. Bovendien is de Modul tot op de millimeter nauwkeurig te dimensioneren.  

Meer weten over de Modul