Klimaatplafonds

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat

De lucht waarin u zich bevindt, alles wat u in en uitademt, het hele binnenklimaat is bepalend voor uw comfort, uw gezondheid en uw prestaties. Bij klimaatplafondsystemen vindt verwarmen, koelen en luchtverversen plaats op een plek, waardoor er een aangenaam binnenklimaat wordt gerealiseerd. Immers, een mens functioneert het beste met een koel hoofd en met warme voeten.

Meer weten over klimaatplafonds

Ons assortiment klimaatplafonds

Hybride klimaatplafond-eiland: HESA

Hybride klimaatplafondeilanden van Solid Air zijn de best presterende op de Nederlandse markt. Zo hebben ze 25% meer vermogen dan vergelijkbare klimaatplafondeilanden. Hybride klimaatplafonds zijn de oplossing voor renovatie projecten waar een geringe inbouwhoogte beschikbaar is.

Meer weten over HESA

Metalen klimaatplafond, koperen activering: OKLD

Het metaalplafondsysteem kan worden toegepast in onder andere plafondeilanden, een trapezium en/of gewelfd plafond. Ook combinaties met andere plafondtypes geven nieuwe mogelijkheden in kleur, materiaal en kostenaspect.

Meer weten over OKLD

Metalen klimaatplafond, kunststof activering: OKLH

Wanneer een laag koelvermogen wenselijk is, dan is een metalen klimaatplafond met kunststof activering een goed alternatief. Vanwege de lagere materiaal- en productiekosten is een kunststof activering prijstechnisch interessant. Daarnaast is een kunststof activering over de gehele levenscyclus minder milieubelastend.  

Meer weten over OKLH

Gips klimaatplafond: GKP

Ongeveer twintig jaar geleden zijn klimaatplafonds in Nederland populair geworden door de succesvolle toepassing in de utiliteitsbouw. Ook in de woningbouw wordt de vraag naar duurzaamheid en comfort steeds professioneler bijgesteld. Solid Air zag deze behoefte als een uitdaging en ontwikkelde op innovatieve wijze een klimaatplafond met het accent op woningbouw.

Meer weten over GKP