Alles voor een gezond binnenklimaat

Solid Air is een internationaal actieve organisatie gespecialiseerd in klimaatoplossingen, zoals klimaatbeheersing en luchttechniek. Wij opereren vanuit de productgroepen Luchtbehandeling, Klimaatplafonds, Luchtverdeeltechniek, Brandwerende producten en Koelconvectoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Westerbroek, nabij Groningen, met vestigingen te Amsterdam en Den Bosch. Internationaal zijn wij gevestigd in Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ons productgamma is zeer divers, van roosters en luchtbehandelingkasten tot en met koelconvectoren en klimaatplafonds.

Solid Air heeft ook een zeer uitgebreide range brandveiligheidsproducten in het assortiment. Onze fabrieken hebben eigen engineeringafdelingen, die in samenspraak met opdrachtgever specifieke oplossingen en producten ontwikkelen. Hoe complex uw vraag ook is, wij bedenken er graag het antwoord op. Daarnaast adviseren wij u graag op het gebied van klimaattechniek. Wij streven naar maximale kwaliteit en comfort voor onze klanten, tegen minimale belasting van het milieu.

Solid Air draagt bij aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame klimaatoplossingen en componenten hiervoor. Daarbij streven we naar maximale kwaliteit voor onze klanten, tegen minimale belasting van ons milieu. Onze klanten kiezen voor Solid Air omdat:

  • we vanuit de vijf productgroepen zo goed als alles leveren; 
  • we uitermate flexibel kunnen zijn door ons eigen ontwerp- en productiecapaciteit;
  • we u dankzij ons efficiënte productieproces, slimme voorraadbeheer en onze uitstekende logistiek zeer snelle levertijden kunnen bieden

Solid Air maakt deel uit van de Nijburg Industry Group. De zusterbedrijven binnen de groep zijn Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek (engineering, montage/installatie) en Nijburg Products (productie/fabricage).