Brandwerende producten

Tegenwoordig worden gebouwen ingedeeld in afsluitbare brand- en rookwerende compartimenten. In deze compartimenten bevinden zich ventilatiekanalen van het luchtbehandelingssysteem. Zonder passende maatregelen aan deze kanalen heeft het brandwerend maken van vloeren, wanden en plafonds geen enkele zin. Bij Solid Air staat het welbevinden van het individu voorop bij de ontwikkeling van al onze producten. Immers, het binnenklimaat en de manier, waarop een ruimte wordt geventileerd heeft heel veel invloed op ons en onze prestaties. Gebouwen moeten niet alleen gezond en comfortabel zijn, maar allereerst: veilig.

Solid Air heeft een uitgebreide assortiment van brandwerende producten, allen getest, gecertificeerd en montage vriendelijk.

Ons assortiment brandwerende producten

Brandkleppen, rond en rechthoekig

Solid Air levert een compleet programma Europese brandkleppen, alle getest en geclassificeerd volgens EN 13662 en EN 135013 en CE gecertificeerd volgens EN 15650:2010.

Bekijk ons assortiment

Brandwerende vlinderkleppen

Naast de conventionele brandklep levert Solid Air ook brandwerende vlinderkleppen, speciaal geschikt voor luchtkanalen met een kleine diameter.

Bekijk ons assortiment

Brandwerende doorvoerroosters

WDBE is het enige brandrooster op de Nederlandse markt dat getest is volgens EN 16341, EN 13641 en EN 13642 en geclassificeerd is volgens EN 135012.

Bekijk ons assortiment